Mette Jessen

 

Jeg er certificeret sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen i København. Derudover har jeg siden starten af 2020 været elev under Betty Dodsons Bodysex-program i New York. Oprindeligt er jeg jurist og har lang erfaring i forhandling og konfliktmægling.

Jeg er ofte i Thyborøn og København, men de sidste 20 år har jeg boet i Washington DC med min mand, som jeg har kendt i langt over 30 år. Da vi flyttede til USA i 2002 begyndte min mand at rejse meget og jeg skiftede en travl juristkarriere ud med mere tid til vores to børn og frivilligt arbejde. Det blev senere koblet med videregående studier og et par år med konsulentopgaver. I 2013 startede jeg med at undervise amerikanske militær- og diplomatfamilier i dansk kultur og sprog, men siden 2019 har jeg fokuseret på sexologi og parterapi.

På frivillig basis er jeg involveret i flere globale netværk. I 2010 var jeg med til at grundlægge en venskabskreds af ca. 100 kvinder indvandret til mit lokalområde fra hele verden. Jeg bliver inspireret af mangfoldighed og en del af mit virke som sexolog og parterapeut bruger jeg på at deltage i internationale konferencer og supervisionsgrupper. 

Kontakt mig via kontaktformularen eller ved at skrive en e-mail til jessenusa@msn.com, så vender jeg hurtigt tilbage.

Den 10. maj 2021 havde jeg en artikel i POV.International. Se den her: Kompetent sex gør parforholdet langtidsholdbart. 

 

Min klinik

Min online-klinik åbnede i 2020. Jeg tilbyder fortrolige samtaler om seksualitet og relationer. Jeg tilbyder også et virtuelt Bodysex forløb til kvinder, som vil udforske og eksperimentere med lyst og orgasme. Mine klienter kommer fra hele verden.

Jeg er medlem af ASRT - international Association of Sexology and Relationship Therapy - og følger ASRT's faglige og etiske retningslinier.

 

Uddannelse

Jurist, Aarhus Universitet 1991

Master of International Law/Conflict Resolution, George Washington University 2005

Mediation Certification, State of Maryland, 2011

Sexolog og Parterapeut, Sexologiskolen i København

Specialuddannelse i Supervision, Sexologiskolen i Kobenhavn

Bodysex facilitator (afsluttes ultimo 2021), Betty Dodson & Carlin Ross in New York